Direkt zum Inhalt

Nur heute 50 % Rabatt

  Vilkår og betingelser

  Ved at besøge vores websted og/eller købe noget fra os, engagerer du dig i vores "Service" og accepterer at være bundet af følgende vilkår og betingelser ("Servicevilkår", "Betingelser"), herunder disse vilkår og betingelser og yderligere politikker angivet heri og/eller tilgængelig via hyperlink. Disse servicevilkår gælder for alle brugere af webstedet, herunder, uden begrænsning, brugere, som er browsere, leverandører, kunder, forhandlere og/eller bidragydere af indhold.

  Læs venligst disse servicevilkår omhyggeligt, før du går ind på eller bruger vores hjemmeside til at foretage køb. Ved at tilgå eller bruge nogen del af webstedet accepterer du at være bundet af disse servicevilkår. Hvis du ikke accepterer alle vilkår og betingelser i denne aftale, må du ikke få adgang til webstedet eller bruge nogen tjenester. Hvis disse servicevilkår betragtes som et tilbud, er accepten af ​​disse servicevilkår udtrykkeligt begrænset til disse servicevilkår.
  Alle nye funktioner eller værktøjer, der føjes til den nuværende butik, vil også være underlagt servicevilkårene. Du kan til enhver tid gennemgå den seneste version af servicevilkårene på denne side. Vi forbeholder os retten til at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse Servicevilkår ved at offentliggøre opdateringer og/eller ændringer til vores hjemmeside til enhver tid. Det er dit ansvar at tjekke denne side med jævne mellemrum for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til hjemmesiden efter offentliggørelsen af ​​eventuelle ændringer udgør accept af disse ændringer.

  Vores butik er hostet på Shopify Inc. De giver os den online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester.
  AFSNIT 1 - VILKÅR ONLINE BUTIK

  Ved at acceptere disse Servicevilkår, erklærer du, at du er mindst myndig i din bopælsstat eller -provins, eller at du er myndig i din bopælsstat eller -provins, og du har givet os dit samtykke til at tillade mindreårige pårørende at bruge dette websted.
  Du må ikke bruge vores produkter til ulovlige eller uautoriserede formål, og du må heller ikke under brugen af ​​tjenesten overtræde nogen love i din jurisdiktion (inklusive, men ikke begrænset til love om ophavsret).
  Overførsel af orme, vira eller koder af destruktiv karakter er strengt forbudt.
  En overtrædelse eller manglende overholdelse af nogen af ​​vilkårene vil resultere i øjeblikkelig ophør af tjenester.

  AFSNIT 2 - GENERELLE BETINGELSER

  Vi forbeholder os retten til at nægte nogen service til enhver af enhver grund til enhver tid.
  Du forstår, at dit indhold (ikke inklusive kreditkortoplysninger) kan overføres ukrypteret og involvere (a) transmissioner over forskellige netværk og (b) ændringer for at tilpasse sig og tilpasse sig tekniske krav til netværkene eller forbindelsesenhederne. Kreditkortoplysninger er altid krypteret, når de overføres via netværk.

  Du accepterer ikke at reproducere, duplikere, kopiere, sælge, videresælge eller udnytte nogen del af tjenesten, brug af tjenesten eller adgang til tjenesten eller nogen kontakt på webstedet, hvorigennem tjenesten leveres, uden vores udtrykkelige skriftlige tilladelse.

  Overskrifterne, der bruges i denne aftale, er kun inkluderet for nemheds skyld og skal ikke begrænse eller påvirke disse vilkår på nogen måde.

  AFSNIT 3 - NØJAGTIGHED, FULDSTÆNDIGHED OG AKTUELLE OPLYSNINGER

  Vi er ikke ansvarlige, hvis oplysninger, der gøres tilgængelige på dette websted, ikke er nøjagtige, fuldstændige eller aktuelle. Materialet på dette websted er kun til generel information og bør ikke stoles på eller bruges som det eneste grundlag for at træffe beslutninger uden at konsultere primære, mere nøjagtige, mere fuldstændige eller mere rettidige informationskilder. Enhver brug af indholdet på denne side er på egen risiko.

  Dette websted kan indeholde visse historiske oplysninger. Historisk information er nødvendigvis forældet og gives kun til din reference. Vi forbeholder os retten til at ændre indholdet af dette websted til enhver tid, men vi er ikke forpligtet til at opdatere nogen information indeholdt deri. Du accepterer, at det er dit ansvar at overvåge ændringer på vores side.

  AFSNIT 4 - SERVICEÆNDRINGER OG PRISER

  Priserne for vores produkter kan ændres uden varsel.
  Vi forbeholder os retten til til enhver tid at ændre eller afbryde tjenesten (eller enhver del eller indhold deraf) uden varsel.
  Vi vil ikke være ansvarlige over for dig eller nogen tredjepart for nogen ændring, prisændring, suspension eller afbrydelse af tjenesten.


  AFSNIT 5 - PRODUKTER 

  Visse produkter eller tjenester er muligvis kun tilgængelige online via webstedet. Disse produkter eller tjenester kan have begrænsede mængder og må kun returneres eller ombyttes i overensstemmelse med vores returpolitik.

  Vi har gjort alt for at vise så præcist som muligt de farver og billeder af vores produkter, der vises i butikken. Vi kan ikke garantere, at din skærm viser alle farverne på de produkter, vi viser, korrekt.

  Vi forbeholder os retten, men er ikke forpligtet, til at begrænse salget af vores produkter eller tjenester til enhver person, geografisk område eller jurisdiktion. Vi kan udøve denne ret fra sag til sag. Vi forbeholder os retten til at begrænse mængden af ​​produkter eller tjenester, vi tilbyder. Alle produktbeskrivelser eller produktpriser kan til enhver tid ændres uden varsel, efter vores eget skøn. Vi forbeholder os retten til at afbryde ethvert produkt til enhver tid. Ethvert tilbud på ethvert produkt eller en tjeneste, der er lavet på dette websted, er ugyldigt, hvor det er forbudt.
  Vi garanterer ikke, at kvaliteten af ​​produkter, tjenester, informationer eller andet materiale købt eller opnået fra dig vil leve op til dine forventninger, eller at eventuelle fejl i tjenesten vil blive rettet, vi vil gøre vores bedste, hvis du giver os besked om eventuelle forbedringer vi kan bringe!

  Vi forbeholder os retten til at afvise enhver afgivet ordre. Vi kan efter eget skøn begrænse eller annullere købte mængder pr. person, pr. husstand eller pr. ordre. Disse begrænsninger kan omfatte ordrer afgivet af eller under den samme kundekonto, det samme kreditkort og/eller ordrer med samme fakturerings- og/eller leveringsadresse. I tilfælde af at vi foretager en ændring af eller annullerer en ordre, kan vi forsøge at give dig besked ved at kontakte den e-mail og/eller faktureringsadresse/telefonnummer, der blev oplyst på det tidspunkt, hvor ordren blev foretaget. Vi forbeholder os retten til at begrænse eller forbyde ordrer, der efter vores skøn ser ud til at være afgivet af forhandlere, forhandlere eller distributører.

  Du accepterer at give aktuelle, fuldstændige og nøjagtige købs- og kontooplysninger for alle køb foretaget i vores butik. Du accepterer straks at opdatere din konto og andre oplysninger, herunder din e-mailadresse og kreditkortnumre og udløbsdatoer, så vi kan gennemføre dine transaktioner og kontakte dig efter behov.

  For flere detaljer, se venligst vores returpolitik.

  Vi kan give dig adgang til tredjepartsværktøjer, som vi ikke har kontrol eller indflydelse på.
  Du anerkender og accepterer, at vi giver adgang til sådanne værktøjer på "som de er" og "som de er tilgængelige", uden garantier, repræsentationer eller betingelser af nogen art og uden nogen godkendelse. Vi påtager os intet ansvar som følge af eller relateret til din brug af valgfri tredjepartsværktøjer.
  Enhver brug af dig af valgfrie værktøjer, der tilbydes via webstedet, er helt på din egen risiko og eget skøn, og du bør sikre dig, at du er bekendt med og accepterer vilkårene for, hvilke værktøjer der leveres af den eller de relevante tredjepartsudbydere.
  Vi kan også i fremtiden tilbyde nye tjenester og/eller funktioner via webstedet (herunder frigivelse af nye værktøjer og ressourcer). Sådanne nye funktioner og/eller tjenester vil også være underlagt disse servicevilkår.

  AFSNIT 8 - TREDJEPARTSLINKS

  Vist indhold, produkter og tjenester, der er tilgængelige via vores Tjeneste, kan omfatte materialer fra tredjeparter.

  Tredjepartslinks på dette websted kan lede dig til tredjepartswebsteder, der ikke er tilknyttet os. Vi er ikke ansvarlige for at undersøge eller evaluere indholdet eller nøjagtigheden, og vi garanterer ikke og vil ikke have noget ansvar eller ansvar for tredjepartsmaterialer eller websteder eller for andre materialer,

  Vi er ikke ansvarlige for nogen skade eller skade relateret til køb eller brug af varer, tjenester, ressourcer, indhold eller andre transaktioner foretaget i forbindelse med tredjepartswebsteder. Gennemgå venligst tredjepartens politikker og praksis omhyggeligt, og sørg for, at du forstår dem, før du engagerer dig i en transaktion. Klager, bekymringer eller spørgsmål vedrørende tredjepartsprodukter skal rettes til den pågældende tredjepart.

  AFSNIT 9 - BRUGERKOMMENTARER, FEEDBACK OG ANDRE MIDLER

  Hvis du på vores anmodning indsender visse specifikke bidrag (f.eks. konkurrencebidrag), eller hvis du uden vores anmodning indsender kreative ideer, forslag, forslag, planer eller andet materiale, uanset om det er online, via e-mail, med post, eller på anden måde (samlet "Kommentarer"), accepterer du, at vi til enhver tid, uden begrænsning, kan redigere, kopiere, udgive, distribuere, oversætte og på anden måde bruge kommentarer, du sender til os, på enhver support. Vi er ikke forpligtet til (1) at bevare eventuelle kommentarer i fortrolighed; (2) at betale kompensation for kommentarer; eller (3) svare på kommentarer.
  Vi kan, men har ingen forpligtelse til at overvåge, redigere eller fjerne indhold, som vi efter vores skøn vurderer er ulovligt, stødende, truende, injurierende, ærekrænkende, pornografisk, obskønt eller på anden måde stødende eller krænker nogen parts intellektuelle ejendom. part eller disse betingelser af brug.

  Du accepterer, at dine kommentarer ikke vil krænke nogen tredjeparts rettigheder, herunder ophavsret, varemærke, privatliv, personlighed eller anden personlig eller ejendomsret. Du accepterer endvidere, at dine kommentarer ikke vil indeholde injurierende eller på anden måde ulovligt, stødende eller uanstændigt materiale eller indeholde nogen computervirus eller anden malware, der på nogen måde kan påvirke driften af ​​Tjenesten eller enhver relateret hjemmeside. Du må ikke bruge en falsk e-mail-adresse, foregive at være en anden end dig selv eller på anden måde vildlede os eller tredjeparter med hensyn til oprindelsen af ​​eventuelle kommentarer. Du er alene ansvarlig for dine kommentarer og deres nøjagtighed.

  AFSNIT 10 - PERSONOPLYSNINGER
  Indsendelse af personlige oplysninger gennem butikken er underlagt vores privatlivspolitik. For at se vores privatlivspolitik.


  AFSNIT 11 - FEJL, UNØJAGTIGHEDER OG UDELADELSER
  Lejlighedsvis kan der være oplysninger på vores side eller i tjenesten, der indeholder typografiske fejl, unøjagtigheder eller udeladelser, der kan relatere til produktbeskrivelser, priser, kampagner, tilbud, produktfragtomkostninger, forsendelsestider osv. transit og tilgængelighed. Vi forbeholder os retten til at rette eventuelle fejl, unøjagtigheder eller udeladelser og til at ændre eller opdatere oplysninger eller annullere ordrer, hvis nogen oplysninger i tjenesten eller på et relateret websted er unøjagtige til enhver tid uden forudgående varsel. (inklusive efter du har afgivet din ordre ).

  Vi påtager os ingen forpligtelse til at opdatere, ændre eller præcisere nogen information i Tjenesten eller på nogen relateret hjemmeside, herunder uden begrænsning, prisoplysninger, undtagen som krævet ved lov. Ingen specifik opdaterings- eller opdateringsdato, der anvendes i tjenesten eller på nogen relateret hjemmeside, bør tages for at angive, at enhver information i tjenesten eller på et relateret websted er blevet ændret eller opdateret.

  Ud over andre forbud som angivet i servicevilkårene er brug af webstedet eller dets indhold forbudt: (a) til ethvert ulovligt formål; (b) at opfordre andre til at deltage i eller deltage i ulovlige handlinger; (c) overtrædelse af internationale, føderale, provinsielle eller lokale bestemmelser, regler, love eller bekendtgørelser; (d) krænke eller krænke vores intellektuelle ejendomsrettigheder eller andres intellektuelle ejendomsrettigheder; (e) at chikanere, misbruge, fornærme, skade, bagvaske, nedgøre, intimidere eller diskriminere baseret på køn, seksuel orientering, religion, etnicitet, race, alder, national oprindelse eller handicap; (f) give falske eller vildledende oplysninger (g) uploade eller overføre vira eller anden skadelig kode, der kan eller kan blive brugt på nogen måde, der kan påvirke funktionaliteten eller driften af ​​Tjenesten eller af enhver relateret hjemmeside, andre hjemmesider eller internettet; (h) indsamle eller spore personlige oplysninger om enhver tredjepart; (i) spam, phish, pharm, påskud, spider, crawl eller scrape; (j) til utugtige eller umoralske formål; eller (k) for at forstyrre eller omgå sikkerhedsfunktionerne i Tjenesten eller enhver relateret hjemmeside, andre hjemmesider eller internettet. Vi forbeholder os retten til at afslutte din brug af tjenesten eller enhver relateret hjemmeside for at overtræde nogen af ​​de forbudte anvendelser.

  AFSNIT 13 - FRASKRIVELSE AF GARANTI; BEGRÆNSNING AF ANSVAR
  Vi garanterer eller repræsenterer ikke, at din brug af vores tjeneste vil være uafbrudt, rettidig, sikker eller fejlfri.

  Vi garanterer ikke, at de resultater, der kan opnås ved brugen af ​​tjenesten, vil være nøjagtige eller pålidelige.

  Du accepterer, at vi fra tid til anden kan fjerne tjenesten på ubestemt tid eller annullere tjenesten til enhver tid uden varsel.

  Du accepterer udtrykkeligt, at din brug af eller manglende evne til at bruge tjenesten er på eget ansvar. Tjenesten og alle produkter og tjenester leveret til dig gennem tjenesten er (undtagen som udtrykkeligt angivet af os) leveret "som de er" og "som tilgængelige" til din brug, uden nogen repræsentation, garanti eller betingelse af nogen art, hvad enten det er udtrykkeligt eller underforstået, herunder alle underforståede garantier eller betingelser for salgbarhed, egnethed til et bestemt formål, holdbarhed, titel og ikke-krænkelse.

  fejl eller udeladelser i ethvert indhold eller ethvert tab eller skade af enhver art, der er opstået som følge af brugen af ​​tjenesten eller noget indhold (eller produkter), der er udsendt, transmitteret eller gjort tilgængeligt gennem tjenesten, selvom han blev informeret om muligheden for sådan brug. Fordi nogle stater eller jurisdiktioner ikke tillader udelukkelse eller begrænsning af ansvar for følgeskader eller tilfældige skader, i sådanne stater eller jurisdiktioner, er vores ansvar begrænset i det maksimale omfang, loven tillader. selv om han er blevet informeret om muligheden for en sådan brug. Fordi nogle stater eller jurisdiktioner ikke tillader udelukkelse eller begrænsning af ansvar for følgeskader eller tilfældige skader, i sådanne stater eller jurisdiktioner, er vores ansvar begrænset i det maksimale omfang, loven tillader. selv om han er blevet informeret om muligheden for en sådan brug. Fordi nogle stater eller jurisdiktioner ikke tillader udelukkelse eller begrænsning af ansvar for følgeskader eller tilfældige skader, i sådanne stater eller jurisdiktioner, er vores ansvar begrænset i det maksimale omfang, loven tillader.

  AFSNIT 14 - ERSTATNING
  Du accepterer at skadesløs, forsvare og holde Steysy™, vores datterselskaber, tilknyttede selskaber, partnere, embedsmænd, direktører, agenter, entreprenører, licensgivere, tjenesteudbydere, underleverandører, leverandører, praktikanter og ansatte uskadelige fra ethvert krav eller krav. , herunder rimelige advokatsalærer, foretaget af en tredjepart på grund af eller som følge af din overtrædelse af disse servicevilkår eller de dokumenter, de inkorporerer ved henvisning, eller din overtrædelse af enhver lov eller en tredjeparts rettigheder.

  ARTIKEL 15 - ADSKELBARHED
  Hvis en bestemmelse i disse Servicevilkår bestemmes at være ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndhæves, skal en sådan bestemmelse ikke desto mindre kunne håndhæves i det fulde omfang, det er tilladt i henhold til gældende lov, og den ikke-håndhævende del skal anses for at være adskilt fra disse Servicevilkår, f. afgørelsen påvirker ikke gyldigheden og anvendeligheden af ​​de øvrige bestemmelser.

  AFSNIT 16 - OPSIGELSE
  Parternes forpligtelser og forpligtelser, der er pådraget før udløbsdatoen, skal til alle formål overleve efter opsigelsen af ​​denne aftale.
  Disse vilkår for brug er gældende, indtil de opsiges af os. Du kan til enhver tid opsige disse servicevilkår ved at give os besked om, at du ikke længere ønsker at bruge vores tjenester, eller når du holder op med at bruge vores websted.
  Hvis du efter vores egen skøn undlader, eller vi har mistanke om, at du har undladt at overholde ethvert vilkår eller bestemmelse i disse servicevilkår, kan vi også opsige denne aftale til enhver tid uden varsel, og du vil forblive ansvarlig for alle beløb. på grund af opsigelsesdatoen, og/eller vi kan nægte dig adgang til vores tjenester (eller en del heraf).

  AFSNIT 17 - FORSENDELSE
  Vi forbeholder os retten til i tilfælde af ekstraordinære og uforudsigelige hændelser, der derfor ikke kan henføres til vores kommercielle valg, at estimere yderligere leveringstider i forhold til ordinære tider (15-20 hverdage) for at kunne levere varerne. købte ydelser. Vi er dog forpligtet til omgående at kommunikere omtrentlige leveringstider samt den faktiske leveringsdag, så snart vi modtager besked om den nøjagtige dato fra fragtføreren.

  AFSNIT 18 - HELE AFTALE
  Hvis vi undlader at udøve eller håndhæve nogen rettighed eller bestemmelse i disse Servicevilkår, udgør det ikke et afkald på en sådan rettighed eller bestemmelse.
  Disse servicevilkår og alle regler eller driftsregler, som er opslået af os på dette websted eller i forbindelse med tjenesten, udgør hele aftalen og forståelsen mellem dig og os og regulerer din brug af tjenesten, og erstatter alle tidligere eller samtidige aftaler, kommunikationer og forslag . hvad enten det er mundtligt eller skriftligt, mellem dig og os (herunder, men ikke begrænset til, eventuelle tidligere versioner af Servicevilkårene).
  Enhver tvetydighed i fortolkningen af ​​disse servicevilkår skal ikke fortolkes mod den redaktionelle part.

  AFSNIT 19 - GÆLDENDE LOV
  Disse servicevilkår og eventuelle separate aftaler, hvorved vi leverer tjenester til dig, er underlagt og fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i Italien.

  AFSNIT 20 - ÆNDRINGER I VILKÅRENE FOR SERVICE
  Du kan til enhver tid læse den seneste version af Servicevilkårene på denne side.

  Vi forbeholder os retten til efter vores eget skøn at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse Servicevilkår ved at offentliggøre opdateringer og ændringer på vores hjemmeside. Det er dit ansvar at tjekke med jævne mellemrum for ændringer på vores hjemmeside. Din fortsatte brug af eller adgang til vores hjemmeside eller tjenesten efter offentliggørelsen af ​​eventuelle ændringer til disse servicevilkår udgør accept af disse ændringer.


  AFSNIT 21 - KONTAKTINFORMATION
  Spørgsmål vedrørende servicevilkårene skal sendes til e-post . 

   

  Ved at acceptere SMS-markedsføring fra Jorgette ved kassen og påbegynde et køb eller abonnere via vores abonnementsværktøjer, accepterer du at modtage tilbagevendende SMS-beskeder (for din ordre, inklusive påmindelser om forladte ordrer), SMS-markedsføringstilbud og transaktionstekster, herunder feedbackanmodninger fra os, selvom dit mobiltelefonnummer er opført på en stat eller føderal skal du ikke liste. Beskedfrekvensen varierer. Samtykke er ikke en betingelse for køb.
  Hvis du gerne vil stoppe med at modtage SMS-marketingbeskeder og notifikationer, skal du svare STOP på enhver mobilbesked, der er sendt fra os, eller bruge afmeldingslinket, som vi har givet dig i nogen af ​​vores beskeder. Du forstår og accepterer, at alternative metoder til at fravælge, såsom at bruge andre ord eller anmodninger, ikke vil blive betragtet som en rimelig måde at fravælge. Vi opkræver ikke gebyrer for tjenesten, men du er ansvarlig for eventuelle gebyrer og gebyrer forbundet med sms-beskeder pålagt af din trådløse tjenesteudbyder. Besked- og datatakster kan være gældende.
  Hvis du har spørgsmål, bedes du sende en HJÆLP-besked til det nummer, du har modtaget beskeder fra. Du kan også kontakte os på e-mail
  Vi har til enhver tid ret til at ændre ethvert telefonnummer eller kort kode, som vi bruger til at betjene Tjenesten. Du vil blive informeret. Du accepterer, at meddelelser, du sender til et telefonnummer eller en kort kode, som vi har ændret, inklusive anmodninger om STOP eller HJÆLP, muligvis ikke modtages, og at vi ikke vil være forpligtet til at efterkomme anmodningerne i disse meddelelser.
  I det omfang det er tilladt i henhold til gældende lovgivning, accepterer du, at vi ikke er ansvarlige for manglende, forsinket eller fejlrettet levering af nogen information, der sendes gennem tjenesten, for eventuelle fejl i sådanne oplysninger og/eller for enhver handling, som du måtte eller ikke måtte tage. handling baseret på informationen eller tjenesten.
  Din ret til privatliv er vigtig for os. Du kan konsultere vores privatlivspolitik  for at lære, hvordan vi indsamler og bruger dine personlige oplysninger.